Avon liquid eyeliner

2.12.14

Već sam se pomalo navikla da kozmetiku naručujem ili online ili iz raznih kataloga poput Avon-a, Oriflame-a i sličnih, pa sam nedavno naručila eyeliner iz Avona. Opće poznato je to da ja nisam stručnjak za eyeliner, jer koliko god se trudila da mi oba oka izgledaju isto našminkana, to mi još nikad nije uspjelo i čisto sumnjam da će. Ali ja sam strpljiva pa i dalje vježbam, trudim se da to bude kako treba i u tome mi je pomogao Avon super extended liquid eyeliner.


Tuš je zapakovan u kutiji koju možete vidjeti na slikama, košta 8,50KM i mislim da je to snižena cijena. Ja sam naravno naručila crnu boju jer dosad još nikad nisam probala neke druge boje. Pored crne, tuš dolazi i u smeđoj i tirkiznoj boji. Iskreno, htjela sam da naručim i tirkizni ali se nisam usudila jer mislim da bih ga sigurno jednom iskoristila i više ne. Ali, razmislit ću opet. :D 


Tuš dolazi u crnoj olovci koja ima čvrst poklopac, i prilikom zatvaranja se čuje zvuk koji daje sigurnost da se neće otvoriti ako tuš nosite u torbi ili neseseru. 
Četkica je tvrda, vrh je jako tanak, prilikom izvlačenja linije su precizne (naravno ako vam se ruka ne trese kao meni nekad). Brzo se suši, ima malo sjaja nakon što se osuši i brzo se skida. 
Pigmentiranost mu je srednja, potrebno je 2 puta preći preko linije da bi dobili čistu crnu boju.


Prije ovog eyeliner-a imala sam još jedan u olovci, ali je bio dosta suh i bilo mi je teško postići preciznu liniju, što nije slučaj sa novim Avonovim tušem. Iako sam od drugih djevojaka čula da im je i ovaj tuš došao suh i da ne ostavlja crnu boju, meni je došao normalan. 

Sve u svemu, tuš je odličan, cijena također, precizno se nanosi zbog tvrde četkice i preporučujem ga svima koji kao i ja nisu stručnjaci za eyeliner. :)


Jeste li probale ovaj tuš, kako vam se čini ? Imate li neke preporuke ? 

Broj komentara: 8:

 1. Za cijenu ovog lajnera mozes kupiti 2 pakiranja Esence tusa vodootpornog koji je za 5 klasa bolji od Avonovog. Meni je ovo bila narudzba cist promasaj.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Imala sam essence tuš ali ne ovakav u olovci, i nije mi baš dobro služio. Meni ovaj odgovara jer nisam baš stručnjak za eyeliner, ali naravno ne odgovara svakom isti proizvod. :) Nekom je koristan, a nekome ne.

   Izbriši
 2. Mogao bi mi odgovarati,poprilicno sam nespretna :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Haha, baš kao i ja. U potpunosti te razumijem i znam kako je, a sa ovim tušem ja nikakvih problema nemam. :)

   Izbriši
 3. Koristila sam Avonov eyeliner i bila poprilično zadovoljna. Sada sam se prebacila na Artdeco :) Volim eyelinere u olovci.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Artdeco nisam još probala, ali sam čula da su mnogo dobri. Probat ću i njega, i ja ih isto volim jer mi je mnogo lakše se s njima koristiti. :)

   Izbriši
 4. Imam ovaj i po meni je čista katastrofa.. Sad ne znam je li do ovog primjerka koji je došao kod mene ili je do svih ali prilikom stavljanja druge linije on briše prvu liniju..Ma razočarana sam totalno, a inače obožavam Avon proizvode :-/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni se to nije desilo, i stvarno mi je super. Moguće je da je do tog primjerka koji si ti dobila, jer sam čula od drugih djevojaka da je njima došao dosta suh eyeliner i da prilikom stavljanja uopšte ne ostavlja crnu boju, nego svijetlo sivu. To mi je užasno, valjda bi svi trebali da budu isti. Ja sam njihove proizvode poprilično zavoljela u posljednje vrijeme. :)

   Izbriši