Shein outfits

15.5.17

Već jednom sam pravila pregled nekih shein outfita, pa sam odlučila da to opet uradim jer je ovo jedna od stranica sa kojih najčešće naručujem jer su im stvari odlične i sve dosad što sam naručivala je bilo pun pogodak.

Džemper sa slike iznad možete pronaći na linku https://goo.gl/NUGcaV, a ako vam se ne sviđa ovaj sigurna sam da ćete pronaći neki sličan jer su ovi fluffy džemperi nešto najbolje ikadaaa.
Više slika u postu ovdje.

Za ovaj choker džemper sam dobila najviše upita što nije čudo jer je stvarno divan i boja, materijal, kroj, ama baš svee je super.
Više slika i informacija u postu: LINK
Link za džemper: https://goo.gl/h63Zct


Ova haljina je nešto najdivnije u mom ormaru i svima bih preporučila da je naručite, ili ako ne nju onda neku sličnu. Na stranici možete pronaći ovakve haljine u različitim bojama ako vam se plava ne sviđa, ali i u različitim krojevima i dezenima. Meni je ova savršeeenstvo.
Post: LINK
LINK za haljinu: https://goo.gl/MyGAuc


I zadnji, ali najdraži je ovaj bodi za koji ste me također puno puta pitale i na instagramu i na facebooku. Zaista je divan i može se kombinovati na milion različitih načina.
Post: LINK
Link za bodi: https://goo.gl/YvJfHW


Koji vam se outfit najviše dopada ? Jeste li naručivale nešto sa shein ?

Broj komentara: 5:

  1. Predivno..svaki outfit je bolji od prethodnog,svaka cast :) I blog ti je odlican.

    P.S.U toku je giveaway na mom blogu,poklanjam jednu personalizovanu ilustraciju pa ako si raspolozena ovim putem zelim da te pozovem da pogledas i ako si zainteresovana da se prijavis :) Dotted with hearts by Jvncc

    OdgovoriIzbriši