Bell Cosmetics

23.8.18

Posljednjih nekoliko sedmica testirala sam neke nove proizvode brenda Bell. Ako dosad niste čuli za njih, radi se o poljskom kozmetičkom brendu koji je osvojio žene širom svijeta kvalitetom, najnovijim trendovima i pristupačnim cijenama.
Također, iz njihove laboratorije kažu da njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama.
U svojoj ponudi imaju mnogobrojne proizvode, a ja sam testirala neke od njih.
Njihove proizvode možete nabaviti u svim CM Cosmetics marketima.
 
U paketu su stigli kameni puder, ruž za usne, eyeliner i maskara.
Mislim da sam jednom ili dva puta u životu stavila eyeliner i ne dopada mi se kako izgleda na mojim očima. Tako da, o njemu nemam šta mnogo da vam kažem osim da je pigmentacija jako dobra i četkica sasvim okej.

U ljetnom periodu slabije koristim kameni puder jer više volim da mi je lice glowy i da dobijem taj efekat sa šminkom, ali na pojedine dijelove na licu stavim malo kamenog pudera, čisto da ne budem kao sijalica. :D
Ovaj puder je super i mislim da bez problema može stati uz Rimmel kameni puder koji već godinama koristim.
Ruž mi je posebna ljubav jer je nijansa divna i mogu je kombinirati sa različitim olovkama za usne. Pigmentacija mu je odlična, na slici ispod imate swatch pa ćete i sami zaključiti da je i više nego dobra pigmentacija. Nije mat, ne suši se skroz na usnama, ali ako želite da bude mat preko ruža natapkate malo kamenog pudera i na taj način dobijete mat završnicu.
Traje dosta dugo na usnama, poslije jela je popravka naravno potrebna.
Nijansa korektora mi je trenutno presvijetla pa ga ne koristim, ali sam ga isprobala dok nisam pocrnila. Prekrivanje je srednje, tekstura mu je kremasta i gušća od poznatog Catrice korektora.Nema komentara:

Objavi komentar