O blogu / Disclaimer

Sadržaj bloga bit će temeljen na mojim osobnim mišljenjima, o svakom proizvodu bit će napisano iskreno mišljenje, ali ne garantujem da će taj isti proizvod odgovarati svakome ko ga kupi na osnovu mojih recenzija. Razlog tome je što svako od nas ima različit tip kože, različite potrebe i ne odgovara nam svima isti proizvod.
Na blogu ćete pronaći sve što volim vezano za šminku, ali i ono što ne volim i što mi ne odgovara. Rijetko kad se desi da kupim neki kozmetički proizvod koji mi ne odgovara zato što uvijek prije kupovine prikupim informacije o određenom proizvodu i odlučim da li će mi odgovarati ili ne.

Većina vas zna da kozmetički brendovi nude saradnju blogericama, te ću ukoliko ostvarim saradnju sa nekim brendom to posebno naznačiti u postu i GARANTUJEM da će moje mišljenje o proizvodu koji dobijem na recenziju biti potpuno ISKRENO, i na moje mišljenje NE MOŽE niko uticati.


 * PR *
Prihvaćam proizvode na recenziranje, ali zadržavam pravo na subjektivno mišljenje o proizvodu. Zadržavam pravo prestanka korištenja proizvoda ukoliko mi isti ne odgovara, te pravo ne pisanja recenzije ili pisanja negativne ukoliko mi se proizvod ne svidi. 
Ne prihvatam pisanje recenzija koje klijent želi da odobri ili izmijeni prije objavljivanja.
Nema komentara: